Nieuw spreekuur Leerwerkloket Huizen

Gepubliceerd op: 10 maart 2023 16:01

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of zit je op een plek waar je je nu onvoldoende kunt ontwikkelen, kom dan langs bij het inloopspreekuur van het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek in bibliotheek Huizen. Ook wanneer je geen baan hebt en je niet goed weet wat je wilt, kun je bij hen terecht. Zij helpen je graag verder bij het in kaart brengen van je ontwikkelvraagstuk en bedenken samen met jou welke volgende stap je kunt gaan zetten.

Het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek helpt en adviseert werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers op het gebied van leren en werken vanuit de visie Leven Lang Ontwikkelen. De adviseurs van de Leerwerkloketten voeren o.a. loopbaan- of arbeidsmarktadviesgesprekken, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.

Dus heb je vragen over omscholing, bijscholing en leerwerktrajecten kom dan langs bij het gratis inloopspreekuur van het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek in bibliotheek Huizen elke donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. Het eerste spreekuur is op donderdag 23 maart 2023.

Wanneer: Elke donderdag 10.00 – 13.00

Waar: Bibliotheek Huizen

Gratis toegang

Lees meer