Ik ben alles

Home

In maart kriebelt de lente. We vieren de veelzijdigheid van onze identiteit met het Boekenweekthema 'Ik ben alles'. Elk boek stelt ons in staat om onszelf en anderen beter te leren kennen.


Activiteiten van deze maand

Activiteiten voor kinderen en jongeren

Activiteiten voor volwassenen

Maandkalender

Alle activiteiten van maart 2023 in één overzicht? Download dan de maandkalender. In maart kriebelt de lente. We vieren de veelzijdigheid van onze identiteit met het Boekenweekthema 'Ik ben alles'. Elk boek stelt ons in staat om onszelf en anderen beter te leren kennen.

Download de kalender (PDF)


Ik ben alles #Boekentips jeugd

Uit de bieb

E-books en luisterboeken

Uitgelichte activiteiten voor kinderen


BiebLab: Muziek maken

Eemnes - Maak muziek met bananen (of citroenen, appeltaart en kiwi). 15 maart gaan we aan de slag met met Makey Makey. Kom je ook?

Meld je aan

Speelochtend De Speeltrein

Huizen - De speeltrein is de wekelijkse speelochtend op maandag voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Speel-o-theek Bibliotheek Huizen.

Lees meer


Een kikker en een eend – groen en wit. Liefde kent geen grenzen.

— Kikker is verliefd


Uitgelichte activiteiten voor volwassenen

Vrouwen in de kunst

Huizen - Tijdens deze lezing staan vrouwelijke kunstenaars centraal en leer je over de moeilijkheden en vooroordelen waar deze vrouwen tegenop liepen.

Lees meer

Leren omgaan met DigiD

Bussum en Huizen - Wil jij meer weten over DigiD en hoe je gebruik maakt van de websites van de overheid? Schrijf je dan in voor de gratis cursus Digisterker.

Lees meer en reserveer

Ik ben alles #boekentips voor volwassenen

Boekentips uit de bieb

E-books en luisterboeken