Onderhoud aan servers

Op zondag 21 juli 2024 worden van 18.00 tot ongeveer 23.00 uur onze servers geupdate. Dit betekent dat de catalogus, mijn menu en de Wise-app tijdelijk niet beschikbaar zijn.

BiebApp

plaatje bij de BiebApp

Lenen zonder dat je lid hoeft te zijn van de bibliotheek

logo van de BiebApp

In alle vestigingen van Bibliotheek Gooi+ kun je boeken, cd’s, dvd’s en tijdschriften lenen zonder dat je lid hoeft te zijn van de bibliotheek. Met de BiebApp leen je met je smartphone en betaal je per uitlening, via iDEAL. Je betaalt dus alleen voor wat je leent, snel en simpel!

Je kunt net als met een abonnement boeken reserveren en je ontvangt een mail als het boek klaarstaat. Ook kun je gewoon inloggen en je gegevens inzien.

De BiebApp is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Na een eenmalige registratie begin je direct met lenen. De eerste twee uitleningen krijg je cadeau, daarna betaal je per uitlening € 2.

Hoe werkt het?

  1. Download de BiebApp gratis in de App Store of bij Google Play
  2. Maak eenmalig een account aan.
  3. Zoek de boeken, cd’s of films die je wil lenen en ga naar de selfservicebalie.
  4. Druk op de knop ‘lenen’ en scan de barcode op je telefoon.
  5. Scan vervolgens de materialen.
  6. De eerste twee uitleningen krijg je cadeau. 

Wil je meer lenen? Betalen doe je achteraf via iDEAL.
Voor elke uitlening betaal je € 2.

Voorwaarden

Je kunt maximaal 3 materialen tegelijk lenen. Je mag de geleende materialen 4 weken lenen, je kunt deze niet verlengen. Je betaalt € 2 per uitlening. Als je meer dan € 6 hebt openstaan in de app wordt deze tijdelijk geblokkeerd. Als je het openstaande bedrag betaalt, kun je de app weer gebruiken.

Voor de geleende materialen gelden deze voorwaarden (PDF)

Vragen?

De medewerkers in de bibliotheek helpen graag!