Activiteiten

Activiteiten voor kinderen en jongeren

Activiteiten voor volwassenen


Uitgelichte activiteiten

Taxatiedag

Huizen - Moeten we nog iets met de postzegelverzameling van pa? Is dat eigenlijk nog wat waard? Herkenbaar? Kom naar de gratis taxatiedag!

Lees meer

Jongeren: krijg geld terug

Bussum en Huizen - Volg deze gratis workshop als je een bijbaantje hebt. Leer hoe je geld terugvraagt bij de Belastingdienst.

Lees meer

Voorouderspreekuur

Loosdrecht - Vragen over genealogie of hulp nodig bij jouw stamboomonderzoek? Kom 14 maart naar het voorouderspreekuur.

Lees meer

Voorlezen door Grootouders

Bussum, Naarden en Muiden - Kom luisteren naar de verhalen van opa's en oma's. Voor kinderen van 3 - 6 jaar.

Lees meer

Lezing met Arnon Grunberg

Laren - Kom 21 maart naar de schrijversontmoeting met Arnon Grunberg! We bespreken naast het werk van Arnon, ook het thema van de nationale Boekenweek.

Koop je kaartje

Groot Gooi+ Familiediner

Alle vestigingen - Kom samen met je vrienden en familie eten in de bieb en maak ze voor €1,- lid!* We nemen allemaal iets te eten mee en één familielid vertelt een verhaal. Schuif aan!

Meld je aan

Workshop DigiD

Alle vestigingen - Iedereen heeft een DigiD nodig, maar wat is dat nu eigenlijk? Leer in de workshop een DigiD aanvragen, activeren en wat je ermee kunt.

Lees meer

Schrijversontmoeting met Thomas Oudman

Eemnes - 11 april komt Thomas Oudman praten over zijn boek 'Uit de shit'. Een gesprek over de stikstofdiscussie, de landbouwtransitie, het verzorgen ons ecosysteem en meer. Kom je ook?

Koop je kaartje

Schrijversontmoeting met Annejet van der Zijl

Huizen - Op 16 mei komt Annejet van der Zijl naar onze bibliotheek! Annejet wordt geïnterviewd door Ivan Borghstijn over haar werk, haar achtergrond, drijfveren en succes.

Koop je kaartje

BiebLab

Alle vestigingen - Wil jij experimenteren of nieuwe technieken ontdekken? Bij het BiebLab leer je op een speelse manier iets over technologieën en toepassingen.

Lees meer over BiebLab

Exposities

In Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht en Muiden is ruimte beschikbaar voor expositites van (lokale) kunstenaars. Te zien tijdens openingstijden.

Bekijk de agenda met exposities

  • Hulp nodig?