Activiteiten


  • Agenda

    Bekijk wat er te doen is in jouw vestiging.


Uitgelichte activiteiten

Schrijversontmoeting

Huizen - Philip Huff, schrijver van 'Wat je van bloed weet' is bij ons te gast op 21 februari en wordt geïnterviewd door Ellen Deckwitz. Kom luisteren en stel je vraag.

Koop je kaarten

Voorstelling Vies Feestje

Meerdere vestigingen - Een feestje met taart, maar als de taart plotseling verdwijnt gaat Max een nieuwe taart maken, een moddertaart. Is dat lekker, of lekker vies? 

Lees meer over Vies Feestje

Opening expo Carla Bosman

Loosdrecht - Op zaterdag 11 februari om 13.00 wordt de expositie van Carla Bosman geopend in de bibliotheek van Loosdrecht. Je bent van harte welkom.

Lees meer over expositie

Cursus Creatief Schrijven

Huizen - Op 3 maart start de cursus Creatief Schrijven in de bibliotheek van Huizen. In zes lessen experimenteren de deelnemers met verschillende schrijfgenres.

Lees meer

Vrouwen in de kunst

Muiden en Huizen - Tijdens deze lezing staat een aantal vrouwelijke kunstenaars centraal en leer je over de moeilijkheden en vooroordelen waar deze vrouwen tegenop liepen.

Lees meer

Foto's maken en bewerken

Eemnes en Naarden - Foto’s maken, bewerken en verzenden. We klikken er op los maar dan? Wat doen we er mee? Seniorweb vertelt over zowel IOS als Android.

Lees meer

BiebLab

Alle vestigingen - Wil jij experimenteren of nieuwe technieken ontdekken? Bij het BiebLab leer je op een speelse manier iets over technologieën en toepassingen.

Lees meer over BiebLab

Exposities

In Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht en Muiden is ruimte beschikbaar voor expositites van (lokale) kunstenaars. Te zien tijdens openingstijden.

Bekijk de agenda met exposities


  • Hulp nodig?