Vacature Barmedewerker

vrijwilliger publiekservice

  • Klantvriendelijk, dienstverlenend, leergierig

    Het team van MFC De Plataan - huis van Bibliotheek Gooi+, Versa Welzijn en de Schakel - is op zoek naar een aantal leuke, gastvrije en gemotiveerde bar vrijwilligers c.q. gastheren/ -vrouwen.

    We zoeken barmedewerkers voor onze vestigingen in

    Naarden

De huiskamer is door de week elke dag geopend en er zijn verschillende activiteiten en groepen in huis. Dit zorgt gedurende de hele dag en avond voor een gezellige drukte en veel afwisseling in de werkzaamheden. 

Wat ga je doen?

Je komt werken in een gemotiveerd team waar de goede sfeer voorop staat. In de ochtend, middag en avond wordt de bar bezet door vrijwilligers die optreden als gastvrouw/heer en zorgen voor de koffie en thee, frisdrank en in de avond ook een biertje en een glas wijn. Je informeert bezoekers over de activiteiten en verwijst door bij vragen.
De werktijden en -dagen zijn flexibel en bespreekbaar (zowel overdag als 's avonds).  

Wat bieden wij jou?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken en sociale contacten. Daarnaast krijg je van ons voor de avonduren een Instructie Verantwoord Alcohol schenken. Wanneer je als vrijwilliger De Plataan opent of sluit, kun je in overleg ook de (herhaling)training BHV volgen. Ook ontvang je een gratis bibliotheekpas voor de duur van de overeenkomst.

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die klantvriendelijk en dienstverlenend zijn en om kunnen gaan met een kassa of bereid zijn het te leren. (Een beetje) horeca-ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Een verzorgd voorkomen en een vrolijke glimlach vinden wij belangrijker. Je leert de kneepjes van het vak in de praktijk.

Reageren?

Voor informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Gerhard Buitenhuis, beheerder 
gbuitenhuis@versawelzijn.nl 
of telefonisch 06-26702390 (maandag t/m vrijdag)