Open Podium

Home

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium.

 

Het Open Podium is een initiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving. Om zeker te zijn van een plek in de spotlights is het goed je tijdig aan te melden via Openpodiumhuizen@gmail.com.

Sinds de start hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.45 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn.

Iedereen is welkom, dus ook publiek om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis. Schrijverskring Gooi & Vecht en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren.

Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Of zou je een entr'acte met jouw muziekinstrument willen verzorgen? Meld je dan aan voor Open Podium via Openpodiumhuizen@gmail.com

“Open Podium” is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop. Aanvang programma om 10.45 uur.