Bezorg- en Afhaalservice

Collectie

Bibliotheek aan huis

Wij komen bij je op bezoek. Jij vertelt ons welke boeken je graag leest. Vervolgens komt er een vaste vrijwilliger regelmatig nieuwe boeken brengen.

Lees meer

Verrassingstas

Vraag je een verrassingstas aan, dan stellen wij op basis van je voorkeuren een boekenpakket samen. Deze kun je afhalen of laten bezorgen.

Lees meer

Bezorgservice

Kun je vanwege gezondheidsredenen niet naar de Bibliotheek komen? Dan komen wij je boeken gratis bezorgen.

Lees meer

Boeken reserveren en afhalen

Lees hier hoe je boeken reserveert en afhaalt in de bibliotheek.

Lees meer

Afhalen & terugbrengen

  • Je kunt de bestelde boeken ophalen tijdens de openingstijden van jouw Bibliotheek. Je kunt tijdens deze uren je geleende boeken ook terugbrengen.

  • Boeken besteld via het aanvraagformulier 'verrassingstas' staan in een tasje voor je klaar bij de reserveringskast van de vestiging. De boeken staan al op je pas. Zoek het tasje waarop je naam staat en neem het mee.

  • Heb je boeken gereserveerd? Deze staan in de reseveringskast. Je kunt de gereserveerde boeken binnen 10 dagen ophalen.

 

Hulp nodig?

Ken je een ander lid die hier gebruik van wil maken, maar niet zo handig is met de computer of de boeken niet kan ophalen? Misschien kan je helpen bij het invullen van het formulier. Met de juiste bibliotheekpas kan je de boeken ook voor iemand anders afhalen.

Heb je zelf hulp nodig of nog vragen? Neem contact met de HelpdeskWe helpen je graag!

Helpdesk