Volwassenen

Home

  • Boeken op onderwerp

    Populaire boeken op onderwerp

  • Agenda

    Bekijk de activiteiten in de bieb

  • Leven lang leren

    Bekijk ons aanbod om je te blijven ontwikkelen


đź“š Nieuwe boeken in de Bibliotheek

Naar boeken op onderwerp


Activiteiten en cursussen

Themacafés

GRATIS - Vanaf januari 2023 gaan de ThemacafĂ©s weer van start. De onderwerpen zijn divers en de toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees meer

Exposities

In Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht en Muiden is ruimte beschikbaar voor expositites van (lokale) kunstenaars. Te zien tijdens openingstijden.

Bekijk de agenda met exposities

Digicursussen

Wil je beter leren omgaan met de computer? Hoe werkt google,e-mail en whatsapp? Of wil je leren omgaan met een DigiD? We hebben gratis cursussen voor iedereen.

Bekijk de cursussen

Gratis online cursussen

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je je blijven ontwikkelen. Je hebt toegang tot veel interessante online cursussen op de leerplatformen Soofos en Goodhabitz. 

Lees meer

Ontmoeten

Wil je andere mensen ontmoeten en samen leren, of samen fit worden? Bekijk waar en wanneer je elkaar kan ontmoeten in één van de cafés of andere activiteiten.

Lees meer

Spreekuren

Kom naar onze spreekuren als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van toeslagen, rijbewijs verlengen, zorg aanvragen, administratie, werk, etc. 

Bekijk de spreekuren


Nieuwe e-books


Nieuwe luisterboeken

Tijdschriften & kranten

De bibliotheek heeft een aantrekkelijke collectie tijdschriften en kranten. De nieuwste nummers lees je in de bieb of in de app.

Lees meer

Leesclubs

Lezen is nĂłg leuker in een leesclub. Elk lid van de leesclub leest hetzelfde boek en daarna bespreek je het. Je leest meer en je ontmoet nieuwe mensen!

Lees meer