Volwassenen

Home

Activiteiten voor volwassenen

Spreekuren in de bieb

­čôÜ Nieuwe boeken in de Bibliotheek

Naar boeken op onderwerpActiviteiten en cursussen

Themacaf├ęs

GRATIS - Vanaf september2023 gaan de Themacaf├ęs weer van start. De onderwerpen zijn divers en de toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees meer

Exposities

In Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht en Muiden is ruimte beschikbaar voor expositites van (lokale) kunstenaars. Te zien tijdens openingstijden.

Bekijk de agenda met exposities

Digicursussen

Wil je beter leren omgaan met de computer? Hoe werkt google,e-mail en whatsapp? Of wil je leren omgaan met een DigiD? We hebben gratis cursussen voor iedereen.

Bekijk de cursussen

Gratis online cursussen

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je je blijven ontwikkelen. Je hebt toegang tot veel interessante online cursussen op de leerplatformen Soofos en Goodhabitz. 

Lees meer

Ontmoeten

Wil je andere mensen ontmoeten en samen leren, of samen fit worden? Bekijk waar en wanneer je elkaar kan ontmoeten in ├ę├ęn van de caf├ęs of andere activiteiten.

Lees meer

Spreekuren

Kom naar onze spreekuren als je hulp nodig hebt bij het aanvragen van toeslagen, rijbewijs verlengen, zorg aanvragen, administratie, werk, etc. 

Bekijk de spreekuren


Nieuwe e-books


Nieuwe luisterboeken

Tijdschriften & kranten

De bibliotheek heeft een aantrekkelijke collectie tijdschriften en kranten. De nieuwste nummers lees je in de bieb of in de app.

Lees meer

Leesclubs

Lezen is n├│g leuker in een leesclub. Elk lid van de leesclub leest hetzelfde boek en daarna bespreek je het. Je leest meer en je ontmoet nieuwe mensen!

Lees meer