Onderhoud aan servers

Op zondag 21 juli 2024 worden van 18.00 tot ongeveer 23.00 uur onze servers geupdate. Dit betekent dat de catalogus, mijn menu en de Wise-app tijdelijk niet beschikbaar zijn.

CoderDojo

6-12 jaar

CoderDojo

Tijdens CoderDojo leer je samen met andere kinderen op een toegankelijke manier programmeren. Ga aan de slag met Scratch of Python en ontwerp je eigen game of kunstwerk!

CoderDojo is voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar. Bij kinderen jonger dan 12 jaar vragen we of er een ouder meekomt om te helpen met het maken van de opdrachten. Voor de technische vragen staan onze vrijwilligers natuurlijk klaar!

CoderDojo is iedere eerste zaterdag van de maand van 14 tot 16 uur in de bibliotheek in Bussum en iedere tweede zaterdag van de maand van 13:00 - 14:45 uur in de bibliotheek van Huizen. Toegang is gratis.

Bekijk de data en meld je aan via de agenda:

Ga naar de agenda

Vrijwilligers

CoderDojo's worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Ook werken we samen met Hogeschool van Amsterdam. Studenten van de ICT-opleiding doen praktijkervaring op door kinderen te begeleiden en opdrachten voor te bereiden.

Heb je ook kennis van programmeren (of wil je dat leren) en vind je het leuk om kinderen te begeleiden op hun reis door de digitale wereld? Neem dan contact op om de mogelijkheden van vrijwilligerswerk te bespreken.

Meer weten over CoderDojo?

Neem een kijkje op de website van CoderDojo Nederland.