Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de bibliotheek beslist iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Er is een breed aanbod aan functies, kijk hieronder naar de openstaande vacatures.

Actuele vacatures

Adviseur ICT en digitale ontwikkelingen

Ben je vernieuwend, analytisch en digitaal ervaren? Ben je een echte regelaar met betrekking tot ICT-processen en applicaties? Heb je affiniteit met kennis overdragen?

Bekijk dan de vacature

Programmamedewerker Jeugd

Wil jij je inzetten voor het stimuleren van voorlezen in de kinderopvang en help jij de kinderopvang om dat mogelijk te maken? Ben jij een verbinder en heb je kennis van jeugdboeken?

Bekijk de vacature

Medewerker informatie en programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet onderwijs)

Wil jij je inzetten voor jongeren en weet jij een programmering te bedenken die aansluit op hun belevingswereld? Ben je breed georiƫnteerd en heb je interesse in onderwerpen als literatuur, burgerschap en mediawijsheid?

Bekijk dan de vacature

Medewerker Service en Informatie (invalkracht)

Je zorgt dat iedereen zich thuis voelt en maakt proactief onze gasten wegwijs in de bibliotheek. Je hebt kennis van literatuur en geeft enthousiast leesadvies.

Bekijk de vacature

Beheerder De Plataan

Als beheerder van De Plataan (de huiskamer van Naarden) zorg je dat iedereen zich hier thuis voelt. Je werkt samen met vrijwilligers en partners en je hebt een uitstekend organiserend en dienstverlenend vermogen.

Bekijk de vacature

Opruimhulp gezocht (Eemnes)

Op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je school? We zoeken een scholier die het leuk vindt om op woensdagmiddag (14.30-17.00) te komen werken in onze gezellige bibliotheek in het Huis van Eemnes.

Bekijk de vacature

Opruimhulp gezocht (Bussum)

Op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je school? We zoeken scholieren die het leuk vinden om te komen werken in onze gezellige bibliotheek in Bussum.

Bekijk de vacature


Ben je op zoek naar vacatures voor vrijwilligerswerk?

Bekijk de pagina vrijwilliger worden