Het BiebLab


Wil jij experimenteren of nieuwe technieken ontdekken? Dan is het BiebLab dé plek voor jou!

Wekelijks is er een workshop in de bibliotheek waarin je op een speelse manier leert over (nieuwe) technologieën en digitale toepassingen.De ene keer doe je een scheikundig proefje of bestudeer je de werking van elektriciteit, de andere keer programmeer je zelf een robot of maak je kennis met virtual reality. Alles is mogelijk in het BiebLab!

Het BiebLab

Voor wie?
De meeste activiteiten zijn voor iedereen vanaf 7 jaar. Voor sommige workshops kan er een andere leeftijdsgrens gelden. Dat wordt altijd duidelijk vermeld.

Wanneer?
De activiteiten van het BiebLab zijn iedere week op woensdag van 14.00 - 16.00 uur in Eemnes en iedere 1e en 3e woensdag en 2e maandag van de maand in Loosdrecht.

BiebLab op een andere vestiging? Kijk in agenda wanneer het BiebLab op Reis gaat naar jouw woonplaats.

Bekijk de agenda en meld je aan

Aanmelden
Tijdens de Open Inloop van het BiebLab kun je tussen 14 en 16 uur langskomen om mee te doen en hoef je je niet aan te melden. Houd er rekening mee dat je soms even moet wachten tot er plek is voor een bepaalde activiteit.Voor de workshops vragen wij je om je aan te melden voor de eerste ronde (14.00- 15.00) of de tweede ronde (15.00 tot 16.00). Aanmelden kan per e-mail: 

bieblab@bibliotheekgooiplus.nl