Het BiebLab


Wil jij experimenteren of nieuwe technieken ontdekken? Dan is het BiebLab dé plek voor jou!

Wekelijks is er een workshop in de bibliotheek waarin je op een speelse manier leert over (nieuwe) technologieën en digitale toepassingen.De ene keer doe je een scheikundig proefje of bestudeer je de werking van elektriciteit, de andere keer programmeer je zelf een robot of maak je kennis met virtual reality. Alles is mogelijk in het BiebLab!

Het BiebLab

Voor wie?
De meeste activiteiten zijn voor iedereen vanaf 7 jaar. Voor sommige workshops kan er een andere leeftijdsgrens gelden. Dat wordt altijd duidelijk vermeld.

Wanneer?
De activiteiten van het BiebLab zijn wekelijks op vrijdag van 15.00 tot 16.30 uur in Eemnes en Loosdrecht en op maandag van 15.00 tot 16.30 uur in Naarden. In Eemnes is er twee keer per maand ook een activiteit op woensdagmiddag. En op de eerste en tweede zaterdag van de maand kun je bij ons terecht voor CoderDojo in Bussum en Huizen.

Bekijk de agenda en meld je aan

Inschrijven
Meld je gratis aan via de agenda. Zo weet je zeker dat je een plekje hebt tijdens onze activiteiten.

De eerstkomende activiteiten van het Bieblab

CoderDojo

Tijdens CoderDojo leer je samen met andere kinderen op een toegankelijke manier programmeren. Ga aan de slag met Scratch of Python en ontwerp je eigen game of kunstwerk!

Lees meer