Activiteiten

  • Agenda

    Bekijk wat er te doen is in jouw vestiging.


Uitgelichte activiteiten

Culinair college Pierre Wind

Eemnes - Donderdag 8 juni geeft Pierre Wind een wervelende en inspirerende theaterlezing die in het teken staat van koken, smaak en duurzaamheid.

Koop je kaarten

Poëzieworkshop

Loosdrecht - We gaan 9 juni samen gedichten lezen en erover praten met Jos van Hest. De gedichten die we lezen, zijn het uitgangspunt om zelf te schrijven. 

Lees meer

Informatiebijeenkomst Vrijwilligers

Huizen en Laren - Zoek jij inspirerend en betekenisvol vrijwilligerswerk? Kom naar de informatiebijeenkomst op 16 en 23 juni in de bibliotheek.

Lees meer

Het verhaal v.d. vluchteling

Eemnes - Ontmoet 24 juni zangers, dichters en muzikanten uit de BEL-Gemeenten. Je bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren.

Lees meer

Taxatiedag kunst & curiosa

Laren - Heritage Auctions Europe houdt 27 juni een GRATIS TAXATIEDAG in de bieb. Wil je ook wel eens weten wat die verzameling Aziatica, kunst, antiek, oud zilver, sieraden waard is? Kom langs!

Lees meer

Sander en de brug

Bussum - Kom 24 november luisteren naar Sander Schimmelpenninck, over zijn boek 'Sander en de brug' waarin hij onderzoekt hoe we de ongelijkheid in Nederland kunnen aanpakken. 

Koop je kaarten

BiebLab

Alle vestigingen - Wil jij experimenteren of nieuwe technieken ontdekken? Bij het BiebLab leer je op een speelse manier iets over technologieën en toepassingen.

Lees meer over BiebLab

Exposities

In Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Loosdrecht en Muiden is ruimte beschikbaar voor expositites van (lokale) kunstenaars. Te zien tijdens openingstijden.

Bekijk de agenda met exposities

  • Hulp nodig?