Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Anthony Doerr Wolkenstad

  Vijf buitenbeentjes op verschillende plekken op de wereld en in verschillende tijden vechten voor hun bestaan, terwijl ze hun dromen najagen.

  Gedrukt boek

 • Tijn Touber Time Bender

  Volgens de geheimzinnige verteller Time Bender overheersen buitenaardse beschavingen al eeuwen de aarde. Nu komt de mensheid in een nieuwe dimensie, waabij een Amsterdamse popmuzikant een rol gaat spelen.

  Gedrukt boek

 • Holly Black De wrede prins

  Jude (17, ik-persoon) is tien jaar geleden, na de moord op haar ouders, met haar zusjes meegenomen naar elfenland Elfhame. Omdat zij geen magie hebben, worden ze gediscrimineerd. De arrogante prins Cardan is het ergst van allemaal, maar toch laat hij Jude niet koud. Dan wordt Jude door de broer van de prins ingeschakeld als spion. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Christelle Dabos De storm van de echo's

Ophelia en Thorn zijn herenigd, maar hun wereld staat op instorten. Samen proberen ze de dader te vinden die ervoor zorgt dat de zwevende arken ten onder gaan. Vanaf ca. 15 jaar.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek


Luisterboeken