Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 17)

 • Tijdschriften niet meer te reserveren Bekijk details

  16 mei 2023

  Vanaf 1 juni a.s. verandert de manier van tijdschriften lenen in de bibliotheek in Huizen en Laren, daardoor is het vanaf heden helaas niet meer mogelijk om tijdschriften te reserveren. Je kunt de tijdschriften uiteraard wel blijven lenen in onze bibliotheek!

 • Week van de mentale gezondheid 22 t/m 28 mei Bekijk details

  12 mei 2023

  In de week van 22 mei, de Week van de Mentale Gezondheid, wordt landelijk aandacht gegeven aan mentale gezondheid. GGD Gooi en Vechtstreek grijpt deze week aan om op verschillende plekken in de regio allerlei activiteiten te organiseren rondom dit thema. Hierin werkt GGD Gooi en Vechtstreek onder andere samen met Versa Welzijn, de gemeenten en de bibliotheken.

 • Vanaf 13 mei CoderDojo in Huizen Bekijk details

  19 april 2023

  Tijdens CoderDojo leer je samen met andere kinderen op een toegankelijke manier programmeren. Ga aan de slag met Scratch of Python en ontwerp je eigen game of kunstwerk!

 • Jaarverslag 2022 - Werken aan de toekomst Bekijk details

  5 april 2023

  In 2022 konden we weer helemaal open als voorheen. Geen echte corona beperkingen meer. En dat is te zien in onze cijfers.

 • Nieuw spreekuur Leerwerkloket Huizen Bekijk details

  10 maart 2023

  Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of zit je op een plek waar je je nu onvoldoende kunt ontwikkelen, kom dan langs bij het inloopspreekuur van het Leerwerkloket Gooi en Vechtstreek in bibliotheek Huizen. Ook wanneer je geen baan hebt en je niet goed weet wat je wilt, kun je bij hen terecht. Zij helpen je graag verder bij het in kaart brengen van je ontwikkelvraagstuk en bedenken samen met jou welke volgende stap je kunt gaan zetten.

 • Onderhoud computersysteem Bekijk details

  28 februari 2023

  Op zaterdag 4 maart zijn wegens onderhoud van het computersysteem de Wise app en de diensten van onze website zoals Mijn menu en reserveren niet beschikbaar voor leners van bibliotheek Huizen en Laren.

 • Vrijwilligers bibliotheek in het zonnetje Bekijk details

  16 februari 2023

  Ieder jaar schenkt D66 op Valentijnsdag aandacht aan een groep vrijwilligers die zich op een goede manier inzet voor inwoners van Wijdemeren. Dit jaar zijn het de gewaardeerde en trouwe medewerkers van de bibliotheek. Sommige dames werken er al meer dan 30 jaar. De gebakjes die bestuur en fractie voor hen meenemen, worden blij ontvangen.

 • Vrijwilligers gezocht! Bekijk details

  7 februari 2023

  Bibliotheek Gooi+ is op zoek naar vrijwilligers. Met name in Huizen, Laren en Loosdrecht.

 • NetWERK voor Oekraïners Bekijk details

  24 januari 2023

  Wegens grote belangstelling organiseerde de bibliotheek voor de tweede keer in twee maanden het evenement NetWERK. Een samenwerking tussen de bibliotheek Gooi+ en stichting JobOn.

 • Bibliotheek Gooi en meer heeft kwaliteit op orde! Bekijk details

  24 januari 2023

  Bibliotheek Gooi en meer, vanaf 1 januari 2023 met Bibliotheek Huizen – Laren – Blaricum gefuseerd tot Bibliotheek Gooi+, heeft eind 2022 (opnieuw) een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

Paginanavigatie